معارفه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان امروز ۱۰ دی در آیینی با حضور دکتر سیداحمدرضا پیشبین معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و روسای مراکز بیستگانه علمی کاربردی استان معارفه شد.
در این آیین ضمن تجلیل از خدمات دکتر فضلی رئیس پیشین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان دکتر بهزاد بهرامینسب به عنوان رئیس جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان معرفی شد.
احمدرضا پیشبین معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در این آیین ضمن تقدیر از خدمات رئیس پیشین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان از سمنان به عنوان یک استان دانشگاهی نام برد و اظهار کرد: اقبال به مراکز دانشگاهی در این استان بیش از دیگر استانها است.
وی با اشاره به تحولات این دانشگاه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در دو سال اخیر به اقتضای برخی ضرورتها کاملا متحول و با تغییرات اساسی در رویکردها و دیدگاهها روبرو بوده است.
معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه در یک مقطعی تعداد مراکز دانشگاهی دانشگاه جامع از ۱۰۰ تا ۲۰۰ مرکز در کشور به ۱۲۰۰ مرکز افزایش یافت افزود: این افزایش کمی بنا به برخی مقتضیات زمان و نیاز بالا به مراکز دانشگاهی ایجاد شد اما امروز به دنبال کاهش مراکز دانشگاهی و توسعه کیفی هستیم.
وی با اشاره به وجود ۶۰ مرکز دانشگاهی در استان سمنان ادامه داد: باید بازنگری جدی صورت گیرد و بررسی شود که آیا این استان به این تعداد دانشگاه نیازمند است یا خیر.
پیشبین با بیان اینکه امروز دانشگاهی مثل دانشگاه تهران که نماد آموزش عالی در کشور است در پذیرش دانشجو معیارهای خود را تغییر داده گفت: در حال حاضر بسیاری از دانشگاهها و از جمله دانشگاههای معتبر با صندلی خالی روبرو هستند و این در حالی است که خیلی از این دانشگاهها خدماتی مثل تغذیه و خوابگاه را نیز دارند و آموزش در بسیاری از آنها نیز رایگان است.
وی با بیان اینکه وزارت علوم به دنبال تغییرات جدی در رویکردهای دانشگاهی و اصلاح آموزشی است گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با درک درست این مهم دو سال پیش از دیگر دانشگاهها به ایجاد این اصلاحات اقدام کرده است.
وی توفیقات اخیر این دانشگاه در جذب دانشجو را نتیجه همین تحولات دانست و اضافه کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی امسال بالغ بر ۸۰ هزار نفر پذیرش دانشجو داشته و این در حالی بوده که آموزش و پرورش امسال خروجی نداشته و لذا جذب این تعداد دانشجو یک معجزه و نتیجه کار علمی بوده است.
وی با اشاره به ظرفیتهای ایجاد شده گفت: با وجود کاهش دانشجوها پیشبینی ما این است در سال ۹۸ بیش از ۲۰۰ هزار دانشجو در علمی کاربردیهای کشور پذیرش شود چرا که ۴۰ درصد خروجیهای آموزش و پرورش را دانش آموزان هنرستانها تشکیل میدهند.