برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی شهرداری بیارجمند جشنواره طبخ غذاهای محلی دانشجویی در دانشگاه برگزار گردید این جشنواره همچنین دیگر جشنواره های این حوزه بیشتر با هدف ایجاد شور و نشاط، همگرایی، افزایش حس همکاری و تعامل بین دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرهنگ ها و غذاهای محلی و مشارکت دانشجویان در طبخ غذا بوده است.
جشنواره غذای سالم دانشجویی با هدف آموزش و ترویج فرهنگ و اصول تغذیه و سبک زندگی سالم با حضور کارشناسان و متخصصان جمعی از مسئولان دانشگاه و همراه با تقدیر از برگزیدگان جشنواره برگزار شد
هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد شور و نشاط بیشتر در محیط دانشگاه، توجه به پخت و مصرف غذای سالم و توجه دانشجویان به سلامتی و سبک زندگی سالم عنوان و آموزش و آگاهی دانشجویان از اصول تغذیه و سبک زندگی سالم میتواند نقش به سزایی در سالم سازی خانوادهها و به تبع آن جامعه داشته باشد
جشنواره غذای سالم را به عنوان یکی از فعالیتهای پرنشاط و تاثیرگذار دانشجویی می توان بیان کرد در این جشنواره هفت گروه دانشجویی غذاهای طبخ شده خود را در معرض نمایش و ارزیابی داوران قرار دادند.
در این جشنواره که با حضور رئیس و مسئولان واحد سمنان و استقبال دانشجویان همراه بود به برگزیدگان شرکت کننده جوایزی اهدا شد.